Menu

Pigeraketten besøgte Skagen

image
01. maj 2022 kl. 08:27

Pigeraketten 2022

Fredag d. 29. april deltog over 40 piger i DBU’s  unikke rekrutteringsaktivitet på Skagen Stadion i strålende solskinsvejr.

Læs med her og få et indblik i en fantastisk dejlig og sjov dag på vores anlæg:

Sammen med DBU’s astronaut, stod vores stadionspeaker Ole Frisk, trænere fra SIK og andre frivillige ildsjæle, klar på dagen til at tage imod de forventningsfulde piger, fra byens to skoler, for at give dem en anderledes og sjov fodboldoplevelse. Med opstillede stationer (planeter), stor oppustelig raket og fodboldbane, kunne de fremmødte piger se, at der fra start var lagt op til en sjov og aktiv eftermiddag.

Pigerne startede “rejsen” med en flyvetur i den store rumraket ud i et unikt rumunivers med en historie og en mission. De skulle nemlig ud i rummet for at finde delene til klubnøglen, der var blevet ødelagt og spredt ud på solsystemets planeter.
På planeterne ventede sjove og anderledes fodboldaktiviteter, og ved hver gennemført planet, fik pigerne en stykke af den ødelagte nøgle.
I samarbejde med DBUs og klubbens astronauter, gennemførte pigerne med stort engagement alle aktiviteterne, og det lykkedes dem heldigvis, at samle den gyldne klubnøgle, så vores klub atter kunne blive åbnet til træning.

Og det skulle selvfølgelig fejres. Alle piger hoppede på stjerner tilbage til jorden igen, og her fik de af DBU overrakt et diplom for deres deltagelse og indsats. Hjemme på jorden stod også SIKs Venner klar til at tage imod pigerne med forfriskende is til alle.

Som en ekstra gave, får alle deltagende piger også en sports t-shirt med pigerakettens logo, som kan afhentes i FF Handel, Havnevagtvej 12 i Skagen. Når t-shirtsene er klar, vil der blive givet besked til skolerne, og de vil sende beskeden videre til forældrene.

En stor tak til alle de friske piger, der mødte op, og til alle de frivillige for at stille deres tid til rådighed.
En lige så stor tak SIKs Venner og til vores sponsorer: FF Handel, Rema100 og Spar V, Købmand Markus, for t-shirts, tryk, frisk frugt, is, vand og lækkerier - I gjorde vores dag med Pigeraketten helt perfekt

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik