Menu

Medlemskab

 

SIK er sjov idræt for både piger og drenge fra ca. 3 år. Ungdomsholdene træner 1 - 2 gange om ugen og en del af holdene har 1 ugentlig kamp.

Alle SIKs hold trænes af frivillige, som er en blanding af forældre, seniorspillere og andre med tilknytning til SIK. Der afholdes jævnligt trænerkursus for at opretholde den gode aktivitet og samtidig tiltrække nye trænere.

SIK har den politik, at både det sociale og sportslige skal være i fokus, derfor inviteres såvel spillere som forældre og søskende året igennem til forskellige arrangementer i klubben.

Når du eller dit barn bliver medlem af SIK, bliver I samtidig en del af SIK. Det er vigtig, at forældrene støtter spilleren i Deres sport, og det er vigtig, at spilleren har forståelse for, at fodbold er en holdsport, hvor det er svært at undvære spillere til træning og kamp. Derfor bør spilleren møde op til hver træning og deltage i trænings- og turneringskampe. Er spilleren forhindret i at træne/spille kamp forventes det, at der meldes afbud til træneren.

For at kunne arrangere træningslejre, ture til cupper, kørsel til kamp, hygge i klubhuset, sørger for kamptøj osv, vil vi gerne, at du hjælper til når klubben f.eks. arrangerer

- Skaw Cup
- Skolefodbold
- Salg af lodsedler
- Ved SIKs Venners Fiskebord

eller bare møde op på stadion og være med til at gøre SIK et godt sted at være for dig og børnene.

Har du spørgsmål angående kontingent, bedes du rette henvendelse til kontingent@skagenik.dk 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik