Menu

Indmeldelse (online)

 

Undertegnede indmelder sig hermed i / bekræfter sit medlemsskab af Skagen Idræts Klub.

Jeg er indforstået med, at mit medlemskab er gældende indtil den dato, hvor jeg skriftligt / elektronisk måtte melde mig ud.

Jeg er endvidere indforstået med, at jeg under hele mit medlemskab er forpligtet til at betale det til enhver tid af generalforsamlingen fastsatte kontingent for medlemmer i Skagen Idræts Klub.

Ved indmeldelse accepteres det, at der på klubbens hjemmeside må indlægges et profil billede (fodbold relateret) til brug for præsentation af holdets spillere samt af hele holdet.

Samtidig accepteres det også at fodbold relaterede billeder, fra klubbens og holdets aktiviteter, og som kan indeholde billeder af medlemmet, også må publiceres på klubbens hjemmeside og sociale medier.

HVORDAN GØR JEG

Når du har fundet den afdeling du skal indmeldes i, klikker du på linket "Indmeldelse i afdelingen". Du vil nu blive ført til en ny side. Her vælger du ny bruger (også selvom du engang har været medlem) og indtaster oplysninger. Dine indtastninger vil nu blive sendt til behandling i lokalunionen inden de sendes tilbage til Skagen Idræts Klubs medlemskartotek.


Læs mere om hvorfor du skal acceptere privatlivspolitik.

 

 

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik