skagen

Om klubben.Udskriv side

Lidt historie

Vanskelig start. 

Det var noget af en svær fødsel S.I.K. havde i 1945.
S.B. - Skagen Boldklub havde eksisteret siden 1904 og i 1937 startede en udbrydergruppe fra klubben F.I.K. - Fiskernes Idræts Klub. Årsagen var, at man var temmelig utilfredse med forholdene i S.B. og der var rigelig tid til det organisatoriske, idet fiskeriet var dårligt og mange derfor var hjemmegående.

Gennem årene blev der udkæmpet mange bitre kampe mellem de to klubber, men i 1943 begyndte der så småt at spores en forligs tone mellem klubberne - især fordi den ene klub blev den andens banemand.
S.B. slog F.I.K. i et vigtigt lokalopgør, der spolerede F.I.K.´s ellers sikre oprykning til den daværende mellemrække.
Uden helt at sammenligne forholdet mellem Øst- og Vesttyskland for år tilbage skulle man helt frem til 1945 inden "muren" faldt.
Der blev indkaldt til generalforsamling i de to klubber, men det førte intet med sig ? afstanden var simpelthen for stor.
Dog blev der oprettet et samarbejdsudvalg. Dette arbejdede energisk i nogle måneder og omsider kunne der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i de to klubber.

De ekstraordinære generalforsamlinger blev holdt den 26. juli. S.B. holdt til på Sømandshjemmet og F.I.K. på Afholdshotellet.
Fiskerne blev straks enige om sammenlægningen, medens man i S.B. var uenige om et enkelt punkt. En energisk indgriben fra samarbejdsudvalgets side glattede dog uoverensstemmelserne ud, således at man enedes om at indkalde til endnu en ekstraordinær generalforsamling dagen efter.

Det man var irriterede over i S.B. var, at fiskerne ville have 2 bestyrelsesmedlemmer mere i den nye klub en S.B..
Sammenslutningen var omsider en kendsgerning.

De to klubbers bestyrelser mødtes straks efter S.B.´s beslutning til nærmere drøftelse af sporten i Skagen og for at besætte de midlertidige mandater og udvalg indtil den fastsatte generalforsamling i november 1946.
SÅ SKAL DER BOWLES
26-09-2014 21:00:00
Onsdag den 8. oktober inviterer SIK`s venner alle spillere i mikroafdelingen til afslutning i bowlinghallen. Efter en times bowling hygger vi med lav-selv-burger. Mødetid for U6 og U9 (Ole Franks hold) er kl. 16.30 og for U8 og resten af U9 er kl. 17.30. Arrangementet forventes at vare 2 timer for hvert hold. Husk at tilmelde.. Sportslig hilsen SIK`s venner og ungdomsudvalget.
0
Skagen IK vs Støvring IF
10-09-2014 23:08:00
Se kampen på skagen stadion, kampen starter kl. 14,00 Lørdag d.13-9-2014. Kom og stødt op om hjemme holdet.
0
Skagen Ik´s Sommerlotteri 2014
03-09-2014 10:00:00
Her er vindernumre fra sommerlotteriet.
0
Skagen IK vs Aalborg KFUM
25-08-2014 10:26:00
Se kampen på skagen stadion, kampen starter kl. 18,30 Fredag d.29-8-2014. Kom og stødt op om hjemme holdet.
0
Hobros Superliga gæster Skagen
22-08-2014 11:22:00
I morgen Lørdag kl. 10.00 gæster Hobros Superliga hold Skagen IK. Her vil Chef træner Jonas Dal stå for en formiddagstræning. Kom og se hvordan en superliga træner motiverer og træner sit hold. Kom og mød heltene fra Hobro som gerne står til rådighed for en sludder, autograf eller billede. Sik byder Hobro velkommen på Skagen Stadion og vi er stolte over at De vælger vores område til en træning/hygge weekend med påhæng og børn. Efter Deres træning spiser spillerne med koner og børn i alt 86 personer i vores cafeteria. Velmødt til en hyggelig formiddag på Skagen Stadion.
0
Hovedsponsor for SIK
Spar Nord Bank

Hjemmesidesponsor


Tøjsponsor


 
Bliv medlem af
SIK´s Venner
Støt SIK´s Venner
-de støtter ungdomsarbejdet i SIK.
 
Målsponsor
i SIK
Mål-sponsor
Bliv målsponsor i SIK. Læs mere...
 
Spar Nord
Spar Nord
- med på sidelinien når SIK spiller bold.
 
Hjertestarter
Trygfonden
Hjertestarter
Vi er en del af hjertestarter netværket
 
Støt SIK -
Danske Spil
Danske Spil
- Hvis du alligevel spiller kan du støtte SIK når du gør det. Se hvordan her.
 
Støt SIK
- ForeningsEl
ForeningsEl
Støt SIK hver gang du tænder på kontakten
 
Mød SIK
på facebook
Facebook
Skagen Idræts Klubs officielle facebookside.
 
Skaw Cup
Skaw Cup
Klubbens samarbejds-
partner i Skaw Cup.