skagen

Om klubben.Udskriv side

Lidt historie

Vanskelig start. 

Det var noget af en svær fødsel S.I.K. havde i 1945.
S.B. - Skagen Boldklub havde eksisteret siden 1904 og i 1937 startede en udbrydergruppe fra klubben F.I.K. - Fiskernes Idræts Klub. Årsagen var, at man var temmelig utilfredse med forholdene i S.B. og der var rigelig tid til det organisatoriske, idet fiskeriet var dårligt og mange derfor var hjemmegående.

Gennem årene blev der udkæmpet mange bitre kampe mellem de to klubber, men i 1943 begyndte der så småt at spores en forligs tone mellem klubberne - især fordi den ene klub blev den andens banemand.
S.B. slog F.I.K. i et vigtigt lokalopgør, der spolerede F.I.K.´s ellers sikre oprykning til den daværende mellemrække.
Uden helt at sammenligne forholdet mellem Øst- og Vesttyskland for år tilbage skulle man helt frem til 1945 inden "muren" faldt.
Der blev indkaldt til generalforsamling i de to klubber, men det førte intet med sig ? afstanden var simpelthen for stor.
Dog blev der oprettet et samarbejdsudvalg. Dette arbejdede energisk i nogle måneder og omsider kunne der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i de to klubber.

De ekstraordinære generalforsamlinger blev holdt den 26. juli. S.B. holdt til på Sømandshjemmet og F.I.K. på Afholdshotellet.
Fiskerne blev straks enige om sammenlægningen, medens man i S.B. var uenige om et enkelt punkt. En energisk indgriben fra samarbejdsudvalgets side glattede dog uoverensstemmelserne ud, således at man enedes om at indkalde til endnu en ekstraordinær generalforsamling dagen efter.

Det man var irriterede over i S.B. var, at fiskerne ville have 2 bestyrelsesmedlemmer mere i den nye klub en S.B..
Sammenslutningen var omsider en kendsgerning.

De to klubbers bestyrelser mødtes straks efter S.B.´s beslutning til nærmere drøftelse af sporten i Skagen og for at besætte de midlertidige mandater og udvalg indtil den fastsatte generalforsamling i november 1946.
Ny førsteholds træner
16-01-2015 21:13:00
SIKs seniorafdeling har fået tilgang af en "gammel" kending. Tommy Fuglsang har sagt ja til at tørne ud som træner for SIKs førstehold for den kommende forårssæson.
0
Informationsmøde
14-01-2015 19:56:00
I forbindelse med sæsonstart 2015 inviteres senior- samt U19-spillere til informationsmøde omkring den forestående forårssæson.
0
Generalforsamling i SIKs Venner
13-01-2015 16:01:00
Så er det igen ved at være tid til generalforsamlinger. Den første i klubhuset i år er generalforsamling i SIKs Venner. Generalforsamlingen afholdes fredag d. 30. januar på Stadionvej 2. Læs nedenstående ....og husk at tilmelde dig.
0
Instagram
14-12-2014 13:09:00
Vi vil forsøge at gøre hjemmesiden mere levende ved at du/I leverer billeder til siden. Du/I skal bare når du/I er til kamp, træning, arrangement eller bare er på Skagen Stadion tage et billede med Instagram og #skagenik. Så vil billede blive vist på SIKs nye hjemmeside.....
0
SIKs hjemmeside på ny platform
01-12-2014 16:23:00
Fra årsskiftet vil SIKs hjemmeside komme til at lige på en ny platform. DBU har i samarbejde med UMBRACO lavet en ny klubCMS som på sigt vil gøre det lettere for medlemmerne at finde de oplysninger de har brug for.
0
Hovedsponsor for SIK
Spar Nord Bank

Hjemmesidesponsor


Tøjsponsor


 
Bliv medlem af
SIK´s Venner
Støt SIK´s Venner
-de støtter ungdomsarbejdet i SIK.
 
Målsponsor
i SIK
Mål-sponsor
Bliv målsponsor i SIK. Læs mere...
 
Spar Nord
Spar Nord
- med på sidelinien når SIK spiller bold.
 
Hjertestarter
Trygfonden
Hjertestarter
Vi er en del af hjertestarter netværket
 
Støt SIK -
Danske Spil
Danske Spil
- Hvis du alligevel spiller kan du støtte SIK når du gør det. Se hvordan her.
 
Støt SIK
- ForeningsEl
ForeningsEl
Støt SIK hver gang du tænder på kontakten
 
Mød SIK
på facebook
Facebook
Skagen Idræts Klubs officielle facebookside.
 
Skaw Cup
Skaw Cup
Klubbens samarbejds-
partner i Skaw Cup.