skagen

Om klubben.Udskriv side

Lidt historie

Vanskelig start. 

Det var noget af en svær fødsel S.I.K. havde i 1945.
S.B. - Skagen Boldklub havde eksisteret siden 1904 og i 1937 startede en udbrydergruppe fra klubben F.I.K. - Fiskernes Idræts Klub. Årsagen var, at man var temmelig utilfredse med forholdene i S.B. og der var rigelig tid til det organisatoriske, idet fiskeriet var dårligt og mange derfor var hjemmegående.

Gennem årene blev der udkæmpet mange bitre kampe mellem de to klubber, men i 1943 begyndte der så småt at spores en forligs tone mellem klubberne - især fordi den ene klub blev den andens banemand.
S.B. slog F.I.K. i et vigtigt lokalopgør, der spolerede F.I.K.´s ellers sikre oprykning til den daværende mellemrække.
Uden helt at sammenligne forholdet mellem Øst- og Vesttyskland for år tilbage skulle man helt frem til 1945 inden "muren" faldt.
Der blev indkaldt til generalforsamling i de to klubber, men det førte intet med sig ? afstanden var simpelthen for stor.
Dog blev der oprettet et samarbejdsudvalg. Dette arbejdede energisk i nogle måneder og omsider kunne der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i de to klubber.

De ekstraordinære generalforsamlinger blev holdt den 26. juli. S.B. holdt til på Sømandshjemmet og F.I.K. på Afholdshotellet.
Fiskerne blev straks enige om sammenlægningen, medens man i S.B. var uenige om et enkelt punkt. En energisk indgriben fra samarbejdsudvalgets side glattede dog uoverensstemmelserne ud, således at man enedes om at indkalde til endnu en ekstraordinær generalforsamling dagen efter.

Det man var irriterede over i S.B. var, at fiskerne ville have 2 bestyrelsesmedlemmer mere i den nye klub en S.B..
Sammenslutningen var omsider en kendsgerning.

De to klubbers bestyrelser mødtes straks efter S.B.´s beslutning til nærmere drøftelse af sporten i Skagen og for at besætte de midlertidige mandater og udvalg indtil den fastsatte generalforsamling i november 1946.
Skaw Cup 2014.
23-07-2014 19:06:00
Vi nærmer os afslutningen på dette års Skaw Cup, slutspils kampene er i skrivende stund i fuld gang og trætheden har fundet sit leje, hos de personer som har været her fra første fløjt og først forlader anlægget når det er afleveret pænt og nydeligt torsdag aften.
0
Fælles standerhejsning d. 16/8
13-07-2014 19:41:00
Alle hold inviteres hermed til standerhejsning på stadion d. 16/8-2014. Programmet er inddelt på følgende måde: Sandkassen til og med U11 ? mødes omklædt kl. 9.30. Efter en omgang træning vil SIK?s Venner være vært ved noget mad. Dagens program for disse årgange forventes at være slut omkring kl. 11.00.
0
Kære Italiens forældre !
09-07-2014 18:41:00
0
Skawcup
12-06-2014 20:42:00
Vi har brug for jeres hjælp til cafeteriaet.
0
Fitnessfodbold.
23-05-2014 20:58:00
Hej piger. VI SAVNER FODBOLD! Så vi har bestemt os for at vi skal starte et fitnessfodboldhold op. Fodbold hvor alle kan være med + styrke/konditionstræning. Så kan det også være vi er heldige at der er nogen nye som starter, og at vi måske kan få et hold op og kører. Vi tænker at vi skiftevis kan stå for træningen. Hvis i syntes det lyder interessant, så stik hovedet op på stadion på mandag d 19 maj kl 18, selvfølgelig iklædt træningstøj. Så kan vi også snakke om hvilken dag/tidspunkt der passer bedst. Vel mødt og spred gerne det gode budskab! jo flere jo bedre. // Line og Tammy P.S jer med tykke maver, kom meget gerne op og hils på. Vi kan altid bruge vandbærer og boldhentere. Vi håber meget på at se mange af jer!
0
Hovedsponsor for SIK
Spar Nord Bank

Hjemmesidesponsor


Tøjsponsor


 
Bliv medlem af
SIK´s Venner
Støt SIK´s Venner
-de støtter ungdomsarbejdet i SIK.
 
Målsponsor
i SIK
Mål-sponsor
Bliv målsponsor i SIK. Læs mere...
 
Spar Nord
Spar Nord
- med på sidelinien når SIK spiller bold.
 
Hjertestarter
Trygfonden
Hjertestarter
Vi er en del af hjertestarter netværket
 
Støt SIK -
Danske Spil
Danske Spil
- Hvis du alligevel spiller kan du støtte SIK når du gør det. Se hvordan her.
 
Støt SIK
- ForeningsEl
ForeningsEl
Støt SIK hver gang du tænder på kontakten
 
Mød SIK
på facebook
Facebook
Skagen Idræts Klubs officielle facebookside.
 
Skaw Cup
Skaw Cup
Klubbens samarbejds-
partner i Skaw Cup.