Menu

Trænere med B1 licens i SIK

image
25. oktober 2020 kl. 16:39

Denne weekend var 8 trænere fra Skagen Idræts Klub og 5 trænere fra hhv. AaB, Hobro, Skjold Sæby og SEIF samlet på Skagen Stadion for at gennemføre først del af DBU’s B1 træneruddannelse, som i alt afvikles over 4 dage. 

B1 uddannelsen henvender sig til ungdoms – og seniortrænere og er første trin i DBU’s UEFA-godkendte B-licens uddannelse. 

De 13 veloplagte trænere vilaf DBUinstruktør Troels Wiis Gaarboblive undervist i bl.a. børn og unges udviklingopbygning af effektive træningsmoduler og gennem udøvelse af tekniske detaljer, at opnå størst mulig kompetence til instruktionen af spillerne Alt sammen værktøjer, der forbereder trænerne på de mange udfordringer, som de møder som ansvarlige for fodboldhold. Uddannelsen består af både teoretisk og praktisk undervisning, hvor trænerne selv er på grønsværen som spillere. 

Formand Jens Sømand Larsen: “ Det er utroligt vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores frivillige trænere uddannelseder giver dem kompetencer og praktiske færdigheder, som klæder dem på til deres træneropgave. Vi er en breddeklub, hvor der er plads til alle uanset sportsligniveau og derfor er trænerens fodboldfaglige tilgang til spillerne af stor betydning for udviklingen af den enkelte – om udgangspunktet er en fremtid på landsholdet eller det sociale blandt kammeraterne på holdet”. 

 

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik