Menu

SIK inviterer til fodbold for sjov for alle 50+

image
21. marts 2021 kl. 14:44

Har du lyst til et gensyn med græstæppet efter (måske) flere års pause? Så har SIK et nyt spændende initiativ i ærmet. 

"Selv om det måske er mange år siden, at vi sidst spillede fodbold, er der sikkert mange som en gang imellem godt kunne tænke sig at trille lidt med bolden igen”, udtaler Christian Bruun fra  Skagen Idræts Klub. Derfor  arrangerer SIK nu fodbold for sjov for alle 50+. Ligegyldig om håret er blevet tyndt eller gråt, eller om der er kommet lidt ekstra kilo på kroppen, så vil der være plads til alle. “Vi skal have det sjovt med lidt let motion, og vi passer selvfølgelig på hinanden” fortæller Christian..  

  • Man spiller hver lørdag eftermiddag kl. 13.30 – første gang den 10.4.21.
  • Der spilles ca. 45-60 min. – du bestemmer selv hvor lang tid du spiller
  • Man spiller på en mindre bane med små mål
  • Ingen tilmelding – du møder bare op når du har lyst.
  • Det koster kr. 25 pr. gang og der er mulighed for at få et bad bagefter (dog først når corona-restriktionerne lempes).

Når ”kampen” er slut, er der også mulighed for at købe en øl eller vand (når corona-restriktionerne lempes), og her kommer spillerne sikkert til at vende mange af de gode minder man har haft på Skagen Stadion. Har du ikke en fortid i klubben og f.eks. er deltidsskagbo eller turist i Skagen, er du naturligvis også velkommen. 

Vi glæder os til at se dig. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christian Bruun på mobil nr. 29389181 eller sende en mail på christian.bruun1965@gmail.com.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik