Menu

U17 drengene i kamp igen

image
Træner Ulrich Kjær
08. september 2018 kl. 21:24

U17 – Liga 3 kval

Skagen IK – FFI – Lørdag d. 8/9-18

Sidste spillerunde i Liga 3 kvalturneringen bød på et arvefjende opgør mod FFI. Inden kampen havde SIK dog allerede sikret sig sejren i puljen og målet var at gå ubesejret igennem første del af efteråret, inden det hedder Liga 2 fra næste uge. Denne mission lykkedes til fulde. På en efterårskold og regnfuld eftermiddag på bane 4, blæste Skagen FFI de 40 km hjem med en lussing på 6-1.
Fra kampens start var det tydeligt, at Skagen ville vise frederikshavnerne hvorfor de allerede havde vundet rækken. Skagens tunge pres og genpres var en stor udfordring for FFI fra start og hele kampen igennem. På midten var Mikkel Fischer og Kasper Nielsen foregangsmænd for dette. Dette medførte at Skagen var meget i boldbesiddelse. Spillet blev bredt flot ud og især Hisham Muhammed på venstre kanten var flyvende. Med udfordring på udfordring skabte Hisham en række flotte angreb med flere afslutninger og flotte assists. Silas Nielsen, som i dag var placeret på højre kanten, løste flot sin opgave defensivt i første halvleg. På midten huserede i dag også Jonas Mikkelsen hvis rolle primært var at sikre defensiven, den opgave løst han flot og gik samtidigt flot med i det opbyggende spil. Det lykkedes Skagen at bringe sig foran efter et mønsterangreb, der endte ved Anton Andersen, som usvigelig sikkert med en flot afslutning, bankende bolden i kassen. Skagen bragte sig også foran 2-0 ved anfører Kasper Nielsen efter flot forarbejde af Hisham Mohammed. 10 sekunder inden pausen fik FFI reduceres til 2-1 med en afslutning tæt for mål. En af de eneste chancer FFI skabte i første halvleg, hvor igen i dag forsvaret hos Skagen, styret af Sebastian Dam, stod utroligt sikkert og med stort overskud i duellerne fra både Viktor Møller og Emil Hansen. Viktor og Emil brød mange bolde, var overlegne i duel spillet og samtidig ikke bange for at fører bolden frem. Marco Rasmussen i målet havde ikke meget at lave kampen igennem. Det der kom Marcos vej blev klaret med stor sikkerhed. I pausen blev vi enige om man skulle fortsætte det intensive presspil og afgøre kampen hurtigt. Det må man sige Skagen gjorde og Alexander Strauss havde sidste fod på de fleste scoringer i anden halvleg. Aske Skytte kom på banen kort inde i anden halvleg og afløste Jonas Mikkelsen på den defensive centrale midtbane. Aske kom ind med stor energi og ro og løste opgaven super flot. Lukundo John afløste Silas Nielsen på højre kanten og gjorde en fin figur med en del bolderobringerne og flot forsvarspil. Alexander Strauss havde som nævnt for alvor kridtet støvlerne i anden halvleg og med tre flotte mål med tre ligeledes flotte assist lykkedes det Alexander at lave hattrick. Sidste Skagen målscore i anden halvleg blev igen anfører Kasper Nielsen der afsluttede en flot solotur med iskoldt at ligge bolden med venstrebenet i kassen bag en chanceløs FFI keeper. Jacob Olsen fik de sidste 10 minutter på toppen i stedet for Hisham.

Stor ros til drengene for gennem alle 5 kampe her i første del af efteråret at holde koncentrationen, motivation og humøret højt i kampene trods modstanden og at møde motiveret frem til træning hver mandag og torsdag. I næste halvdel venter Liga 2 med en hel anden modstand - noget vi glæder os meget til. 

Trods modstanden kan vi tage en masse selvtillid, godt forsvars og angrebsspil, fede mål, et styrket sammenhold og en masse godt humør med til de kommende kampe og træninger.

Med sportslig hilsen

Træner

Ulrich Kjær

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik