Menu

Lørdag kl. 14 spiller SIK hjemme mod Hjørring IF

image
13. oktober 2018 kl. 10:30
Skagen-Hjørring IF er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, og i den forbindelse har vi modtaget dette oplæg til dagens kamp:
Skagen IK har igen ryggen mod muren, når det gælder en truende nedrykning til serie 3. Med fire kampe igen er Skagen IK fire point fra en plads over nedrykningsstregen.

Lørdag kl. 14.00 spiller Skagen IK hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena mod Hjørring IF. Det er Ugens Kamp i Sparekasse Vendsyssel Ligaen. Mike Grey er på plads i Skagen og liveopdaterer, når dommer Torben Clausen fløjter kampen i gang.

Skagen IK har tabt sine seneste tre kampe - endda uden at score. Senest var træner Jesper Nielsen pessimistisk efter 0-1-nederlaget til IF Skjold Sæby.

- Vi/jeg var ramt efter sidste uges kamp mod Sæby. Endnu en gang blev vi straffet på en individuel fejl. Det er helt naturligt, når vi har at gøre med så ekstremt unge spillere. Der skal være plads til disse fejl, når hovedparten af truppen er 17 og 18 år. De er oppe mod rutinerede og oftest fysisk stærkere hold. Derfor ærgrer vi os selvfølgelig stadigvæk, da vi kun har tabt med et enkelt mål i flere kampe. Længere væk fra de øvrige hold i kredsen er vi heller ikke, siger Jesper Nielsen.

Han indrømmer, at det er tydeligt, at skagboerne mangler offensiv pondus.

- Mathias Uggerholt Sørensen er en talentfuld og spændende angriber, men han mangler også lidt stabilitet. Han er den eneste rendyrkede angriber, hvilket har betydet, at vi har prøvet lidt forskellige angrebsmakkere uden den store succes. Vi må prøve at ryste posen til weekenden og se, om vi kan finde sejrsformlen, udtaler Skagen-træneren.

Han vurderer, at holdet skal have mindst syv-ni point i de sidste fire kampe mod Hjørring IF, Hals, SHI og Sulsted for at klare frisag.

- Det bliver svært, men vi vil kæmpe det bedste, vi har lært, forsikrer han.

Vil det - hånden på hjertet - være ok for Skagen IK's unge hold at rykke ned?

- Måske vil en eventuel nedrykning til serie 3 give spillerne den ro og tid til at udvikle sig, som kan være gavnlig på den lange bane for holdet. I denne sæson har vi ofte skulle arbejde kollektivt og organisatorisk. Måske et lidt lavere niveau kunne give plads til lidt mere kreativitet og en mere boldbesiddende stil, siger Jesper Nielsen.

Skagen IK kan glæde sig over, at Hjørring IF må undvære karantæneramte Granit Gashi. Han gjorde ondt på skagboerne, da han senest besøgte det lækre græstæppe i Skagen.
Vi håber på stor opbakning til dagens hjemmekamp.
Vi ses på stadion!
Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik