Menu

Årets træner i SIK er Ulrich Kjær Bruun

image Årets træner 2020 Ulrich Kjær Bruun
02. juli 2021 kl. 10:40

Formand for Ungdomsudvalget, Louise Gajhede, sagde følgende ved udnævnelsen af Årets træner 2020:

Et af generalforsamlingens højdepunkter er kåringen af Årets træner. Det at få lov til at hylde en af vores mange dygtige og engagerede trænere, er en sand fornøjelse og en af de absolut bedre opgaver, man som repræsentant for Ungdomsafdelingen får tildelt.

Og i år er ingen undtagelse, fordi ”Årets træner 2020” har i den grad vist sig som en helt særlig træner og klubmand -både på og uden for banen.

Ingen er større end klubben, er en af de værdier han står stærkt for. For ham er klubben et fællesskab, hvor alle viser engagement og yder en indsats for, at få klubben (fællesskabet) til at vokse. 

Og som træner, går han selv forrest og viser sine spillere (og deres forældre), hvordan de kan bidrage til fællesskabet ved fx klubbens arrangementer, cups og vennernes fiskebord.

Når man spørger hans spillere, så fortæller de om en særdeles velforberedt og dygtig træner, og det vidner de mange vundne kamp også om. På hans hold er der plads til alle, og med sit kendskab og indsigt til sine spillere og sporten, forstår han også at udfordre og skabe udvikling og motivation hos den enkelte uanset niveau. 

På sin helt egen rolige facon, har han skabt en relation til sine spillere, der er kammeratlig, men med gensidig respekt og klar rollefordeling på grønsværen. Uden for trænings – og kampbanen, kan ham her altså også noget. Her arrangeres Champions League og grillaftener, hvor spillerne inviteres hjem i privaten og dertil en gennemført holdtur til London, der går over i historien, er blot nogle af de sociale arrangementer, denne træner ryster ud af træningsdragten - til stor glæde for sine spillere og sammenholdet. 

Det kan næppe længere skjules hvem Årets Træner 2020 er, for det kan jo kun være Ulrich Kjær. Men inden du kommer her op Ulrich, og modtager dit diplom, så er der lige lidt mere, der skal siges, mens jeg har taletiden.

Ulrich, du trådte til, da dine drenge som U15 spillere i 2018 pludselig stod uden træner. Du fik med din tilgang og anerkendende ledelse fodboldglæden tilbage på holdet, og du har en stor del af æren for, at de ”drenge” forsat spiller fodbold og er i vores klub i dag. 

Dine planer om, at føre holdet hele vejen gennem ungdomsrækkerne og sammen slutte af med en cup i USA blev ikke, som du havde håbet og planlagt. Dels pga. en grim pandemi, der gjorde det umuligt at rejse, men også fordi, der var hårdt brug for dig og dine drenge i seniorafdelingen. Igen viste du dig som den store klubmand og leder, som du er. En ny plan blev lagt, og du fik på bedste vis ført alle dine spillere over i seniorafdelingen og fortsatte selv som træner for 2. holdet.

At du efter denne sæson har valgt at tage en pause fra trænergerningen, ærgrer selvfølgelig os, men vi har stor respekt for din beslutning, som du hele tiden, har været åben omkring. Du skal bare vide, at der i vores klub altid vil være en plads til dig, når tiden og lysten melder sig hos dig igen.

Ulrich- kom herop og modtag dit diplom.

Stort tillykke.

 

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik