Menu

Årets træner 2019

image Årets træner 2019 Henrik Bech
Louise Gajhede
09. oktober 2020 kl. 17:27

Formand for ungdomsudvalget, Louise Gajhede, gav denne begrundelse for valget af Årets træner 2019:

Et af generalforsamlings højdepunkter er, synes jeg, netop dette her punkt, hvor vi får lov til at hylde en af vores klubs mange dygtige trænere. 

Det er altid svært at skulle udnævne en, da trænerskaren i vores klub, består af mange dygtige og initiativrige trænere, som alle yder en kæmpe indsats i vores klub til glæde for mange børn, unge og forældre, og det skal I have en stor tak for.

Men når nu det alligevel er lykkedes os at finde en, der særligt har udmærket sig, så er det fordi at vi i klubben her har en træner, der bare er så meget mere end en træner.

Årets træner er en ihærdig og vedholdende træner og klubmand, der selv i sine yngre dage, har gjort sig bemærket på klubbens 1. hold.

Han er en træner, der altid møder op velforberedt. Han sætter sig grundig ind i sagerne, reglerne og de muligheder, der er i breddefodboldens verden, til glæde for både sine spillere og trænerkollegaer - Han er ikke fedtet med at dele ud af sin hjælp og viden, hvis man går til ham. Er man heldig at spørge ham om noget, som han ikke ved - fx en ny DBU-regel - så kan man være sikker på, at han hurtig undersøger sagen og vender tilbage med et svar.

Som træner for sit hold, er han ambitiøs både ift. spillernes indsats og præstation, men bestemt også ift sin egen trænerrolle. Han har løbende uddannet sig med både c og b licenser og årlige trænerseminarer, så man kan roligt sige, at han er en træner, der har en finger på pulsen, og som ikke er bange for at afprøve nye tiltag. Hans hold, som han har haft siden mikroafdelingen, har udmærket sig gennem flere år i mikro- og ungdomsrækkerne og det i både DBU’s turneringer, men også i flere forskellige cups både her på vores anlæg og udenbys.

Foruden sine pligter som frivillig træner, så bruger han rigtig mange timer og ferietimer sammen med sin arbejdsgruppe under forberedelserne og afviklingen af Mini SkawCup. Han har styr på at lede en turnering og han har styr reglerne, uanset om vi snakker fodbold med eller uden Corona restriktioner og han gør det med en ro og et køligt overblik -ja, man får næsten en fornemmelse af, at han har lagret hele kampprogrammet og banefordelingen i sit hoved. 

Årets træner er ikke kun en fantastisk træner. Han er også en ildsjæl og en stor klubmand.

Stort tillykke til årets træner 2019: Henrik Bech

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik