Menu

Frivillig

 

Frivillig-database:

Som I sikkert ved skal vi i SIK have hjælp til at besætte vagter i alle de arrangementer vi har i klubben for at have det store aktivitetsniveau som SIK har valgt.

For at holde kontingent niveau nede og stadig kan sørge for at medlemmer for mulighed for at komme på cups, træningslejre, indendørstræning, bliver kørt med bus til udekampe, har bolde til træning m.v., er vi nød til at forsøge at tjene ekstra midler ud over kontingentet.

Det forventes at alle medlemmer og medlemmers familier tage del i det frivillige arbejde der er i klubben.

Du behøves selvfølgelig ikke have familiemedlemmer som spiller fodbold i SIK for at være frivillig hjælper. SIK tager i mod al den hjælp de kan få. Så hvis man skulle være interesseret i at være med til at hjælpe og samtidig få mulighed for at skabe nye bekendtskaber eller få en god oplevelse sammen med andre frivillige er der mulighed for dette.

Nedenfor kan du læse om de muligheder der er for at lave frivilligt arbejde i Skagen Idræts Klub.

Skaw Cup:
Hvert år i uge 30 holder vi vores fodboldturnering Skaw Cup. Vi inviterer hold fra Danmark, Sverige og Norge til at spille fodboldturnering på vores anlæg. For at deltagerne kan være med skal de overnatte på skoler i Skagen.

Vi har inddelt vores vagter på skolerne i 6 timers vagter. Det vil være fint hvis du kan tage en men hvis du gerne vil have flere kan det helt sikkert lade sig gøre.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Mini Skaw Cup:
Hvert år i 3. weekend i august afholder vi Mini Skaw Cup. Vi inviterer hold fra hele Danmark til at spille stævne fra U7 - U13. Vi kan altid bruge en hjælpende hånd til at lede kampe, i cafeteriaet, i resultatformidlingen, osv.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

SIKs Venners fiskebord:
Hvert år, lørdag og søndag i uge 29, afholder SIKs Venner det store ta´ selv fiskebord på havnen. SIKs Venner støtter hvert år klubben med ca. kr. 150.000,00 og pengene kommer hovedsagligt fra dette arrangement.

Der er ved dette arrangement tale om heldagsvagter som går fra kl. 10:00 til 18:00.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Rapporter/fotograf:
For at vi hele tiden kan være opdateret med nyheder og billeder fra vores holds kampe vil vi gerne om man kunne være rapporter/fotograf for det hold hvor dit barn spiller.

Man behøves ikke at have den store forståelse for fodboldspillet men bare dokumentere en af de sjove oplevelser eller mindre sjove oplevelser der er til kampene og så lige et resultat vil være meget fint.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Sponsor:
Vi søger hele tiden nye sponsorer. Hvis du eller et firma du kender, skulle have lyst til f.eks at sponserer et hold er du/I meget velkommen til at sende en forespørgsel herom.

Du kan også sponsere klubben ved at tilmelde dig ForeningsEl (se mere på www.foreningsel.dk) eller ved at tegne et OK-Benzinkort. Indtast din forespørgsel og du vil blive kontaktet at ansvarlig person.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Skolefodbold:
Hvert år i januar måned er der indendørs skolefodboldturnering. Der skal bruges hjælpere til at holde styr på resultater, der skal bruges dommere, kampur skal køre og måske får du lov til at give håndtryk til en af de vindende klasser.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Kampleder:
I SIK har vi mange ungdomshold som spiller i 5-, 7- og 8-mands mands rækker. Her skal der bruges kampledere til at dømme kampene. Kampene varierer spilletid fra 2x9 minutter til 2x30 minutter. Har du lyst til at hjælpe klubben med at lede en kamp i løbet af sæsonen vil vi sætte stor pris på det. Nødvendig indlæring vil blive foretaget.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Cafeteria:
SIK har selv overtaget driften af SIKs Cafeteria. Klubben har ansat en bestyrer som står for den daglige drift. Al overskud går direkte til at opretholde det store aktivitetsniveau i klubben. Kunne du afse et par dage i løbet af sæsonen og tage en vagt i cafeteriaet sammen med bestyreren giver vi mulighed for dette.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Træner/leder:
I SIK har vi altid brug for trænere eller holdledere. Kunne du tænke dig at træne et hold eller være holdleder for et hold kan du melde dig i frivillig-databasen. SIK er selvfølgelig klar til at give dig de rigtige værktøjer og vil gerne være med til at dygtiggøre dig ved at tilbyde dig de rigtige kurser.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Bestyrelses-/udvalgsarbejde:
SIK søger altid personer som kunne tænke sig at være med i enten bestyrelsesarbejde eller i udvalgsarbejde. Hvis ikke lige der skulle være plads i et af de på generalforsamlingen valgte udvalg har SIK altid et ”ad hoc-udvalg” hvor der kan være plads til dig.
[Tilmeld dig frivillighedsbanken her]

Frivillig-koordinator:
For at vi kan få mest ud af vores frivillige i klubben vil vi gerne have nogle medlemmer som kunne tænke sig at indgå i et team og stå for koordinering af alle de frivillige kræfter som skal bruges i klubben. Hvis du kunne tænke dig at være med til at planlægge og koordinere ”Frivillig-databasen” hører vi gerne fra dig.
[Tilmeld dig frivillig-databasen her]

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig.
Læs vores cookie- og privatlivspolitik